Delphin MultiTab

349 kr

MultiTab 200g klortablett är en långsamtlösande tablett med 87% aktivt klor, algmedel och flockningsmedel. pH-neutralt och utan kalk.

MultiTab brukar kallas för veckoklor eller veckopuckar (pga tabletten linkar en hockeypuck i storlek). MultiTab är smidigt att använda sig av om man har en pool med mer än 20 000 l vatten. Tabletten är designad för att lösas upp långsamt och därmed ge en låg och jämn utsöndring under en längre period. Detta tar bort behövet av att dagligen tillsätta dagsklor eller liknande. MultiTab har även algmedel och flockningsmedel i sig för att motverka algtillväxt och grumligt vatten.

MultiTab 200g Dosering: Vid säsongstart tillsätt 1 tablett MultiTab 200g per 20 000 l vatten. Därefter Lägg i en ny tablett när 10 % av den gamla återstår. Placera tabletten i bräddavloppet eller i en doseringsflottör, aldrig direkt i poolen.

Varning: Att blanda olika klorprodukter torrt kan leda till kraftiga reaktioner! Blanda aldrig denna produkt torrt med andra kemikalier. Beakta risk- och säkerhetsfraser! Förvaras oåtkomligt för barn. Transporteras och lagras stående, originalförpacka, svalt och ej i direkt solljus. Använd inte poolvattne till bevattning.